3M Silver Select Graphic Provider

Tesla Model 3 in Politie Livery

Vanuit de Politie Burgum was er een gedachte tot een ludieke 1 April actie!

Wij hebben hier dan ook gelijk mee ingestemd en hebben er een Livery opgezet zoals wij hem in de toekomst graag zouden willen zien!

Unit 01-04 bleef dan ook niet on-opgemerkt en werd ruim in de media opgepikt. Nog leuker: de collega die het niet voor mogelijk hield om nog groen te mogen rijden had zijn laatste werkdag om nooit te vergeten!

 

Bron Waldnet:

BURGUM – Ook de politie gaat duurzaam de weg op. In Burgum werd donderdag de eerste Tesla met ‘politie striping’ geïntroduceerd. De Tesla Model 3 werd getest tussen Burgum en Sumar. De auto heeft 462 pk en een topsnelheid van 250 km/u.

Een agent had eerder aan zijn collega’s van basisteam Noordoost Fryslân laten weten dat ze bij de politie willen verduurzamen en hiervoor de elektrische wagens gaan proberen. De politie is nu ook veel sneller ter plaatse bij calamiteiten dan voorheen in de ‘oude’ dienstvoertuigen.

De Tesla bleek een 1 april-grap. Het voertuig was speciaal voor deze dag bestickerd. Het voertuig werd onder andere gebruikt voor een speciale stoet voor een agent die met pensioen ging.

Nieuwe projecten